12/06/2024

Vi har fått nye nettsider!

Ung mann sitter ved en pult foran PC med en knallgul lampe på pulten.
Foto: Istock Drazen

Tett og god dialog med våre medlemmer er viktig for oss. Vi har oppgradert våre nettsider og håper du liker det du ser. Det skal være enklere for deg som medlem å finne frem til informasjonen om pensjon og også komme i kontakt med oss.

Vi har vektlagt forbedret brukervennlighet, nytt design, forbedret søkefunksjonalitet, mobilvennlighet og forenkle tekstene om pensjon da vi vet mange medlemmer synes tematikken er komplisert. Videre har vi jobbet med økt tilgjengelighet til informasjonen. Blant annet ved å tilby oversettelser av nettsiden til flere språk ønsker vi å nå ut til et bredere publikum.  

Pensjonsregelverket er slik at det er store forskjeller om du er født før 1963, eller i 1963 og senere. For at du kun skal forholde deg til den informasjonen som er relevant for deg, må du i alle tekstene om pensjon først ta stilling til ditt fødselsår, før du kommer til rett tekst som gjelder deg. 

Høydepunkter og nye funksjoner: 

Vi vurderer å innlemme annen funksjonalitet senere som: 

  • Kursmoduler

  • Kurspåmelding 

Slik får du oversatt nettsiden til ditt morsmål: 

Nederst på nettsiden i det fargede feltet som kalles bunnteksten finner du en lenke som heter «English». Denne lenken tar deg til en Google Translate løsning.  Her kan du velge hvilket språk den skal oversette nettsiden til. Da blir alle sider oversatt til det språket du ønsker. Selv om Google Translate er en god og praktisk løsning for språkoversettelse, kan kvaliteten på oversettelsen variere. Teknologien er kanskje ikke alltid nøyaktig nok for alle typer tekster, spesielt de som inneholder komplisert fagspråk. Derfor kan det noen ganger være nødvendig med et kritisk blikk på tilpasning av oversettelsen for å sikre nøyaktighet og kulturell sensitivitet. 

Vi oppfordrer alle våre lesere til å utforske de nye nettsidene og bli bedre kjent med pensjonsleverandøren din! 

Har du innspill til våre nettsider, ønske om artikler vi skal skrive om eller noe du savner er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Del denne saken!